Italia: Sătul de problemele cu banii, român de 38 de ani încearcă să se sinucidă. Salvat de carabinieri în ultima clipă

S-a hotărât să-și pună capăt vieții, sătul fiind de probleme financiare cu care se luptă de ceva timp așadar, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 noiembrie 2018, un bărbat român în vârstă de 38 de ani a încercat să se arunce de la balconul locuinței sale în gol.

Totul s-a întâmplat în vicolo Colombine din cartierului Veronetta al localității italiene Verona, unde la un balcon de la etajul 3 al unei clădiri se afla conaționalul nostru, în lacrimi și urlând, amenințând că se va arunca în gol din cauza problemelor pe care le avea cu banii. Un operator de la 112 a reușit să intre în vorbă cu el la telefon și l-a ținut ocupat până când o patrulă a carabinierilor a ajuns la adresa sa.

Nu au reușit să ajungă decât la etajul doi carabinierii când bărbatul român, în pragul disperării, dar motivat și de puțin alcool, se pare, a închis brusc convorbirea la telefon cu operatorul de la 112 și a trecut de partea externă a balustradei de protecție de pe balcon, cu spatele în jos și cu fața spre apartament, ținându-se doar cu mâinile de pervaz, în timp ce picioarele îi atârnau în jos.

Între timp, carabinierii au reușit să ajungă la locuința sa de la etajul 3 și, cu un efort foarte mare, având în vedere că bărbatul român avea 1,80 metri înălțime și 120 de kilograme, au reușit să-l prindă de brațe și să-l tragă înapoi în apartament. Cu atât mai greu au reușit să-l salveze, cu cât conaționalul nostru opunea rezistență și insista în continuare să se arunce în gol.

Imediat după ce l-au salvat carabinierii, bărbatul român de 38 de ani a fost sedat de personalul sanitar de pe ambulanță pentru a-l calma, reușind astfel să cedeze în insistențele sale de a se sinucide, abandonându-se în brațele carabinierilor care l-au salvat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI