Italia: Scheletul unei femei, descoperit într-un canal de scurgere. Se presupune că era acolo de mai bine de un an

Câțiva muncitori care efectuau lucrări de întreținere într-un parc din Roma, capitala Italiei, au descoperit recent scheletul unei femei într-un canal de scurgere din Via Ettore Fieramosca.

Potrivit ziarului La Repubblica, lucrătorii se aflau la lucru într-un parc aflat în proprietatea Ferrovie dello Stato când au făcut macabra descoperire.

Forțele de ordine locale au fost alertate apoi și au intervenit rapid la locul descoperirii.

Un medic legist chemat la fața locului a estimat că resturile aparțin unei femei de aproximativ 30 de ani și că scheletul ar fi zăcut în acel loc de cel puțin un an. De asemenea, la gâtul scheletului a fost găsit un lănțișor de aur.

În urma examinării preliminare, oasele au fost transportate la Departamentul de Medicină Legală pentru a se efectua investigații suplimentare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Expertiza ADN va fi de o importanță crucială în stabilirea identității femeii. În plus, investigațiile vor fi efectuate și în baza listelor de persoane dispărute, în încercarea de a face o potrivire cu resturile umane descoperite.

Acest caz deschide o nouă anchetă plină de mister în Italia, cu multe întrebări în căutare de răspunsuri. Cine era femeia? Cum a ajuns în acel canal de scurgere? Și cel mai important, ce s-a întâmplat cu ea?

@rotalianul