Italia: sclava unui bărbat român timp de 6 luni. Violată, bătută și obligată să caute prin gunoaie

Șase luni de suferință, violuri și violență zilnică. Un coșmar de nedescris pentru o femeie de 45 de ani, din Estul Europei, a cărei naționalitate nu a fost specificată încă dar care timp de jumătate de an a fost sclava unui bărbat român de 39 de ani, rezident în localitatea italiană Torino.

Totul a început la jumătatea lunii noiembrie 2017 când femeia, o fostă dansatoare, a rămas fără muncă și a ajuns în stradă. Atunci l-a întâlnit pe bărbatul român iar acesta s-a oferit să o ajute, oferindu-i un loc unde să doarmă în locuința sa, relatează ziarul local Torino Today.

Tot atunci a început și calvarul femeii de 45 de ani. Bărbatul român a încuiat-o încă din prima zi într-o cameră mizerabilă, blocând ușa cu un lanț și ținând cheia la el tot timpul. Timp de 6 luni de zile, acesta nu i-a permis să iasă din casă fără el iar când ieșea, o punea să caute prin gunoaie. În tot acest timp bărbatul român o obliga constant la raporturi sexuale cu el iar dacă femeia îndrăznea să se opună, era bătută cu violență.

În urmă cu câteva zile, femeia a reușit să scape de sub atenția asupritorului său și a intrat într-un supermarket din corso Turati, în centrul localității Torino, unde a cerut ajutorul unui agent de pază. Agentul a chemat imediat polițiștii la fața locului care l-au găsit pe bărbatul român tot în interiorul supermarketului, ascuns după aparatele distribuitoare de băuturi.

Bărbatul se pare că mai are și alte precedente penale la activ, mai scrie sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor: