Italia: sclava unui bărbat român timp de 6 luni. Violată, bătută și obligată să caute prin gunoaie

Șase luni de suferință, violuri și violență zilnică. Un coșmar de nedescris pentru o femeie de 45 de ani, din Estul Europei, a cărei naționalitate nu a fost specificată încă dar care timp de jumătate de an a fost sclava unui bărbat român de 39 de ani, rezident în localitatea italiană Torino.

Totul a început la jumătatea lunii noiembrie 2017 când femeia, o fostă dansatoare, a rămas fără muncă și a ajuns în stradă. Atunci l-a întâlnit pe bărbatul român iar acesta s-a oferit să o ajute, oferindu-i un loc unde să doarmă în locuința sa, relatează ziarul local Torino Today.

- Continuarea după publicitate -

Tot atunci a început și calvarul femeii de 45 de ani. Bărbatul român a încuiat-o încă din prima zi într-o cameră mizerabilă, blocând ușa cu un lanț și ținând cheia la el tot timpul. Timp de 6 luni de zile, acesta nu i-a permis să iasă din casă fără el iar când ieșea, o punea să caute prin gunoaie. În tot acest timp bărbatul român o obliga constant la raporturi sexuale cu el iar dacă femeia îndrăznea să se opună, era bătută cu violență.

În urmă cu câteva zile, femeia a reușit să scape de sub atenția asupritorului său și a intrat într-un supermarket din corso Turati, în centrul localității Torino, unde a cerut ajutorul unui agent de pază. Agentul a chemat imediat polițiștii la fața locului care l-au găsit pe bărbatul român tot în interiorul supermarketului, ascuns după aparatele distribuitoare de băuturi.

Bărbatul se pare că mai are și alte precedente penale la activ, mai scrie sursa citată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor: