Bărbat italian spune că a fost atacat cu pistoale de indivizi în două mașini cu numere românești, denunțat pentru alarmă falsă

Un bărbat italian de 38 de ani din localitatea Sezze, provincia Latina, a fost denunțat de carabinieri după ce a scris într-o postare pe Facebook că a fost implicat într-un schimb de focuri cu niște indivizi aflați în două autovehicule cu numere românești.

Potrivit ziarului local Latina Oggi, ancheta carabinierilor a pornit de la o postare făcută de bărbatul italian pe un grup Facebook dedicat comunității locale din Sezze. În postarea sa, bărbatul scria că niște indivizi la bordul a două mașini cu numere românești s-au apropiat de camionul pe care acesta îl conducea și au încercat să-l oprească.

Totodată, mai scria bărbatul italian de 38 de ani, acești indivizi care încercau să-l blocheze ar fi tras și niște focuri de armă asupra sa, dând astfel startul unui adevărat schimb de focuri între el și atacatorii săi.

La finalizarea anchetei, însă, carabinierii au descoperit că nimic din ceea ce scria bărbatul pe Facebook nu era adevărat iar în urma unei percheziții făcute asupra acestuia nu a fost găsită nicio armă de foc la dispoziția sa.

Bărbatul italian a fost denunțat astfel pentru infracțiunea de declanșare a unei false alarme, infracțiune pentru care este prevăzută o pedeapsă cu închisoare până la 6 luni sau o amendă între 10 și 516 euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol