Bărbat italian spune că a fost atacat cu pistoale de indivizi în două mașini cu numere românești, denunțat pentru alarmă falsă

Un bărbat italian de 38 de ani din localitatea Sezze, provincia Latina, a fost denunțat de carabinieri după ce a scris într-o postare pe Facebook că a fost implicat într-un schimb de focuri cu niște indivizi aflați în două autovehicule cu numere românești.

Potrivit ziarului local Latina Oggi, ancheta carabinierilor a pornit de la o postare făcută de bărbatul italian pe un grup Facebook dedicat comunității locale din Sezze. În postarea sa, bărbatul scria că niște indivizi la bordul a două mașini cu numere românești s-au apropiat de camionul pe care acesta îl conducea și au încercat să-l oprească.

Totodată, mai scria bărbatul italian de 38 de ani, acești indivizi care încercau să-l blocheze ar fi tras și niște focuri de armă asupra sa, dând astfel startul unui adevărat schimb de focuri între el și atacatorii săi.

- Continuarea articolului după publicitate -

La finalizarea anchetei, însă, carabinierii au descoperit că nimic din ceea ce scria bărbatul pe Facebook nu era adevărat iar în urma unei percheziții făcute asupra acestuia nu a fost găsită nicio armă de foc la dispoziția sa.

Bărbatul italian a fost denunțat astfel pentru infracțiunea de declanșare a unei false alarme, infracțiune pentru care este prevăzută o pedeapsă cu închisoare până la 6 luni sau o amendă între 10 și 516 euro.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA