Italia: Se întorcea de la muncă pe bicicletă, bărbat român grav accidentat

Vasile P., în vârstă de 56 de ani, bărbat român rezident la Eboli (Salerno), în via Dante, a fost grav accidentat de o mașină în timp ce se întorcea pe bicicletă de la muncă, ieri, 13 octombrie, 2018, informează Il Mattino.

Via Dante unde locuiește Vasile se întinde de-a lungul mării și a pădurii de pini, iar în timpul serii, bărbatul român se întorcea acasă după o zi de lucru istovitoare. Un automobilist din spatele său nu l-a observat la timp și impactul a fost deosebit de violent. Șoferul mașinii s-a oprit pentru a-i oferi ajutor și a chemat imediat ambulanța și poliția.

La locul accidentului au sosit imediat carabinierii și personalul sanitar de la 118 care l-a transportat pe bărbatul român la spitalul din Eboli unde medicii declară că starea lui este una deosebit de gravă. Vasile P. a suferit leziuni grave la nivelul capului și fracturi ale brațelor și picioarelor.

Dinamica accidentului a fost reconstituită de carabinierii din Santa Cecilia. Mașina implicată în accident și bicicleta conaționalului nostru au fost confiscate de autorități.