Italia: Se întorcea de la muncă pe bicicletă, bărbat român grav accidentat

Vasile P., în vârstă de 56 de ani, bărbat român rezident la Eboli (Salerno), în via Dante, a fost grav accidentat de o mașină în timp ce se întorcea pe bicicletă de la muncă, ieri, 13 octombrie, 2018, informează Il Mattino.

Via Dante unde locuiește Vasile se întinde de-a lungul mării și a pădurii de pini, iar în timpul serii, bărbatul român se întorcea acasă după o zi de lucru istovitoare. Un automobilist din spatele său nu l-a observat la timp și impactul a fost deosebit de violent. Șoferul mașinii s-a oprit pentru a-i oferi ajutor și a chemat imediat ambulanța și poliția.

La locul accidentului au sosit imediat carabinierii și personalul sanitar de la 118 care l-a transportat pe bărbatul român la spitalul din Eboli unde medicii declară că starea lui este una deosebit de gravă. Vasile P. a suferit leziuni grave la nivelul capului și fracturi ale brațelor și picioarelor.

- Continuarea articolului după publicitate -

Dinamica accidentului a fost reconstituită de carabinierii din Santa Cecilia. Mașina implicată în accident și bicicleta conaționalului nostru au fost confiscate de autorități.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate