Italia: Se plimba dezbrăcat noaptea prin parc cu chiloții pe cap, bărbat român denunțat pentru acte obscene

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani a fost denunțat în stare de libertate de carabinierii din Beinasco, provincia Torino, după ce a fost prins că umbla dezbrăcat complet printr-un parc din localitate în noapte de vineri spre sâmbătă, 26 octombrie 2019.

Potrivit Torino Today, locuitorii cartierului Borgaretto au semnalat carabinierilor zilele trecute că un bărbat se plimba dezbrăcat prin parcuri și prin fața școlilor. Cei care l-au văzut spun că românul avea numai o pereche de chiloți negri pe el pe care-i purta exact unde nu trebuie: pe cap, ca și cum ar fi fost mască.

Carabinierii l-au găsit pe bărbatul exhibiționist în cursul nopții trecute într-o zonă a parcului Stupinigi din localitate unde de obicei se întâlnesc perechile de „swingers” (persoane care fac schimb de parteneri între ele). La vederea militarilor, românul a încercat să fugă și să scape de controlul lor, dar aceștia știau unde și-a lăsat bărbatul hainele și celularul și s-au ascuns acolo până a venit să le recupereze.

Parcul Stupinigi

În acel moment, carabinierii au ieșit din ascunzătoare și l-au blocat pe bărbat, apoi l-au dus la cazarmă unde a fost completat un denunț pe numele său pentru acte obscene în public. Nu se știe însă dacă motivul pentru care bărbatul român se plimba gol prin acea zonă are legătură cu perechile de „swingers” din parcul unde a fost prins sau este vorba despre o problemă de natură psihică.