Italia: șofer român de 29 de ani mort într-un tragic accident pe autostrada A11

Un tânăr român de numai 29 de ani și rezident în localitatea Florența a decedat în această dimineață de 29 octombrie 2017, în jurul orei 6.00, într-un grav accident între camioneta pe care o conducea și un automobil.

Tragedia a avut loc între localitatea Sesto Fiorentino și Florența Nord, în direcția Pisa, al circa 3,5 kilometri după aeroportul din Peretola.

Din primele relatări ale autorităților, redate de ziarul Il Tirreno, reiese că tânărul nostru conațional ar fi ieșit cu camioneta din zona de serviciu Peretola și după ce a parcurs toată banda de intrare pe autostrada A11 ar fi încercat să schimbe direcția de mers. În acel moment ar fi avut loc impactul între camioneta condusă de șoferul român și un automobil care circula pe aceeași bandă și la bordul căreia se aflau patru persoane.

Impactul a fost atât de puternic încât direcția de mers a camionetei a fost schimbată brusc, izbindu-se de parapet, iar șoferul român a fost aruncat în afara autovehiculului, murind pe loc.

Imagine de la locul tragedia. Sursa: LaNazione.it

Cele patru persoane din cealaltă mașină implicată în accident, cu vârste de 33, 43, 52 și 63 de ani, au fost transportate la secția Urgențe cu răni ușoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit al tânărului român a fost transportat la morga spitalului Misericordia di Campi Bisenzio.