Italia: Un șofer român de camion își împușcă un coleg în trafic după o ceartă pe autostradă

Onoranze Funebri Alina

O ceartă între doi șoferi de camion de pe autostrada A10, în dreptul localității Imperia din Liguria, s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Unul dintre ei a deschis focul împușcându-și colegul de trafic în dreptul unui ochi. Șoferul care a deschis focul este un român, N.P. în vârstă de 36 de ani, care a fugit de la locul faptei.

S-a întâmplat în dimineața zilei de vineri, 7 iunie, în jurul orei 7:00. Pe banda de accelerare spre Genova, cei doi șoferi au oprit probabil după o depășire periculoasă a unuia dintre ei. Între cei doi a început o ceartă care a culminat cu un foc de armă tras de unul dintre ei, un șofer de origine română, precizează presa italiană.

- Continuarea articolului după publicitate -

Victima a fost împușcată în dreptul unui ochi și este spitalizată la spitalul din Imperia în stare foarte gravă. După fapta sa, șoferul român s-a urcat grăbit la volan și a fugit de la locul incidentului. Urmărit de patrulele poliției rutiere din Imperia, coordonate de comisarul adjunct Gianfranco Crocco, a fost oprit la Varazze, când intenționa să părăsească autostrada.

La bordul camionului, agenții au găsit arma cu care a tras asupra colegului său, o reproducere fidelă a unui pistol model Glock. De asemenea, în camion au mai găsit și sechestrat o telecameră.

Șoferul român a fost însoțit la birourile poliției rutiere din Imperia și pus la dispoziția autorității judiciare din Savona. El este acuzat de tentativă de omor.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!