Italia: Un șofer român de camion își împușcă un coleg în trafic după o ceartă pe autostradă

O ceartă între doi șoferi de camion de pe autostrada A10, în dreptul localității Imperia din Liguria, s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Unul dintre ei a deschis focul împușcându-și colegul de trafic în dreptul unui ochi. Șoferul care a deschis focul este un român, N.P. în vârstă de 36 de ani, care a fugit de la locul faptei.

S-a întâmplat în dimineața zilei de vineri, 7 iunie, în jurul orei 7:00. Pe banda de accelerare spre Genova, cei doi șoferi au oprit probabil după o depășire periculoasă a unuia dintre ei. Între cei doi a început o ceartă care a culminat cu un foc de armă tras de unul dintre ei, un șofer de origine română, precizează presa italiană.

Victima a fost împușcată în dreptul unui ochi și este spitalizată la spitalul din Imperia în stare foarte gravă. După fapta sa, șoferul român s-a urcat grăbit la volan și a fugit de la locul incidentului. Urmărit de patrulele poliției rutiere din Imperia, coordonate de comisarul adjunct Gianfranco Crocco, a fost oprit la Varazze, când intenționa să părăsească autostrada.

La bordul camionului, agenții au găsit arma cu care a tras asupra colegului său, o reproducere fidelă a unui pistol model Glock. De asemenea, în camion au mai găsit și sechestrat o telecameră.

Șoferul român a fost însoțit la birourile poliției rutiere din Imperia și pus la dispoziția autorității judiciare din Savona. El este acuzat de tentativă de omor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol