Italia: șofer român de TIR găsit mort în cabină de un coleg. Avea 41 de ani

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, 7 mai 2022, în localitatea italiană Guardamiglio din provincia Lodi, în Lombardia, unde un șofer de TIR a fost găsit fără viață în cabina autovehiculului, informează publicația locală Il Cittadino.

Potrivit sursei citate, macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 13:30 de un coleg de-ai săi, care a solicitat imediat ajutor medical la fața locului.

Odată sosiți la locul tragediei, paramedicii au fost ajutați de colegul victimei să pătrundă în cabină, acesta spărgând fereastra de la portieră. Ulterior, au intervenit și pompierii.

Din nefericire, pentru șoferul din interiorul cabinei personalul medical de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Din primele informații publicate în presa locală reiese că victima este un bărbat de naționalitate română în vârstă de 41 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conaționalul nostru parcase TIR-ul pe via Don Milani din Guardamiglio cu o seară înainte, iar în cursul dimineții de ieri urma să-și continue drumul.

La fața locului au intervenit apoi și carabinierii, care au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele morții și pentru a lua legătura cu membrii familiei românului decedat.