Accident în Italia: Un șofer român a intrat cu duba într-un autobuz în care se aflau zece pasageri

Accident neobișnuit în după-amiaza zilei de vineri, 2 august, la Brugherio, în Lombardia. Un autobuz din rețea de transport public, la bordul căruia se aflau zece pasageri, a fost lovit, în timp ce era oprit în stație, de o dubă condusă de un cetățean român în vârstă de 42 de ani. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Accidentul rutier s-a produs la ora 17:15, iar la fața locului, în urma coliziunii, a intervenit o patrulă a poliției locale din Brugherio pentru efectuarea constatărilor relevante. O dubă marca Fiat, condusă de N.S., cetățean român născut în anul 1980, a lovit autobuzul de transport în comun de pe linia Z201, în timp ce era oprit în stația Via Sant’Anna.

În interiorul autobuzului se aflau circa zece călători care, din fericire, nu au fost răniți în urma coliziunii, precizează Monza Today. În furgoneta condusă de român se afla și o fetiță de numai 3 ani, fără scăunel auto pentru copii.

Pe lângă faptul că nu era dotat cu un sistem de siguranță adecvat pentru pasagerii minori, polițiștii locali au constatat și alte nereguli, precum utilizarea neregulamentară a vehiculului pentru transportul de persoane, ceea ce impune retragerea certificatului de înmatriculare.

Polițiștii locali i-au aplicat șoferului român o amendă de 270 de euro care a fost plătită pe loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI