Italia: șofer român își pierde viața după ce un copac doborât de vântul puternic cade pe mașina sa

Tragedia a avut loc în această dimineață de 23 februarie 2019, în jurul orei 10:30, în localitatea Guidonia Montecelio de lângă Roma, unde un șofer român și-a pierdut viața după ce un copac doborât de vântul puternic a căzut pe mașina sa.

Conform celor relatate de Roma Today, conaționalul nostru se afla la volanul unei mașini Fiat Panda pe via Maremmana Inferiore 349, în dreptul fabricii Agreumetta, când trunchiul unui pin doborât de vânt i-a lovit automobilul din plin. Bărbatul român, în vârstă de 45 de ani, a suferit răni foarte grave în urma tragicului accident și a decedat la puțin timp după aceea la fața locului.

Locul unde a avut loc tragicul accident. Sursa foto: leggo.it

La locul tragediei au intervenit pompierii care au blocat strada pentru a putea permite polițiștilor să investigheze cauzele precise ale accidentului și pentru a elibera strada de copacii doborâți de vânt, care se pare că au fost trei la număr numai în acel punct. Alți doi copaci au fost doborâți de vânt în aceeași localitate înainte de accidentul în care a fost implicat conaționalul nostru, mai relatează sursa citată.

Vremea rea pare să facă ravagii în centrul Italiei astăzi, în special în regiunea Lazio, unde alte două persoane se pare că și-au pierdut viața, în localitatea Alvito din provincia Frosinone. Acolo, un zid înalt de circa doi metri a căzut și a provocat decesul a doi pensionari în vârstă de 70 și 72 de ani, precum și rănirea a altor doi pensionari de 75 și 69 de ani.

@rotalianul