Italia: Șofer român la volanul unui autobuz cu elevi, cauzează un accident și fuge fără să le acorde ajutor

Un autobuz școlar condus de un șofer român în vârstă de 51 de ani, s-a răsturnat astăzi, 17 mai, la orele amiezii, în localitatea Arquà Petrarca din provincia Padova. Șoferul, panicat, a fugit de la locul accidentului lăsând copiii răniți în autobuz. A fost găsit de carabinieri câteva ore mai târziu. Șapte copii au fost răniți.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13:40, în autobuz se aflau 15 copii, elevi de școală primară și gimnazială, care se întorceau de la cursuri. Nu se cunosc încă motivele pentru care la un moment dat autovehiculul s-a răsturnat de-a curmezișul șoselei. Șapte copii au fost transportați la spitalul din Monselice cu răni ușoare.

Imediat după accident, fără să acorde primul ajutor elevilor aflați în autobuz, șoferul român s-a îndepărtat fugind pe jos de la locul accidentului. El a fost găsit de carabinieri puțin după ora 16:00. La vederea militarilor a încercat să fugă din nou, dar a fost blocat, scrie presa italiană.

Agenții de la Polstrada și carabinierii fac verificări la fața locului pentru a înțelege ce a cauzat accidentul care, din fericire, nu a avut urmări grave.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI