Italia: șofer român pe TIR la un pas de moarte după ce o bară metalică i-a străpuns parbrizul

TIR-ul român lovit de bara metalică

Un șofer român pe TIR a fost la un pas de moarte ieri, 5 decembrie 2017, după ce prin parbrizul cabinei sale a pătruns o bară metalică care a sărit din încărcătura unui alt TIR, condus de un bărbat italian.

Dintr-o primă reconstituire a faptelor din partea Poliției Rutiere din zonă reiese că un cauciuc al TIR-ului condus de bărbatul italian a explodat în jurul orei 15.30, când se afla pe strada tangențială sud Torino, în apropiere de ieșirea spre localitatea La Loggia.

TIR-ul condus de italian aparține unei societăți din localitatea Novi Ligure și circula în direcția Milano când a avut loc explozia iar unele bare de metal din încărcătura TIR-ului s-au pierdut în urma sa, în ciuda faptului că șoferul italian a reușit să mențină controlul volanului.

Una dintre  barele pierdute a lovit din plin parbrizul unui TIR înmatriculat în România, cu numere de Brașov, chiar în partea în care se afla șoferul, un bărbat de origine română. Din fericire, bara metalică nu l-a lovit pe conaționalul nostru iar capacitatea sa de a-și păstra calmul și a menține controlul autovehiculului a ajutat enorm la evitarea unei alte tragedii de-a lungul străzii.

Șoferul român a oprit apoi TIR-ul în zona de serviciu, unde a rămas în așteptarea agenților de la Poliția Rutieră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol