Italia: șofer român tamponează mașina unui primar italian și apoi fuge pe jos

Un banal accident de mașină care a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 30 iunie 2018, în Largo Amendola din localitatea italiană Canicatti (provincia Agrigento), unde două mașini s-au tamponat ușor, a devenit știre în presa locală după ce unul dintre cei doi șoferi implicați a fugit pe jos de la locul accidentului.

Accidentul a avut loc între un automobil Ford Focus, la bordul căreia se aflau trei persoane de cetățenie română, și un automobil BMW care era condus de primarul localității Canicatti, Ettore di Ventura.

Imagine de la locul accidentului. Sursa foto: www.corriereagrigentino.it

Pagubele provocate de accident sunt foarte mici, scrie ziarul local Corriere Agrigentino, și totul s-ar fi putut rezolva foarte ușor, pe cale amiabilă, între cei doi șoferi. În schimb, bărbatul român de la volanul mașinii Ford Focus a decis să fugă pe jos de la fața locului, lăsând în mașina sa cele două persoane cu care călătorea, un bărbat și o femeie, cetățeni români și ei.

Interogați de polițiști, cei doi pasageri au spus că nu știu cine este șoferul, nu i-au reținut numele și nu se știe de ce a fugit de la locul accidentului dar polițiștii suspectează că șoferul român ar fi condus automobilul fără permis de conducere.

Poliția locală a deschis o anchetă imediat pentru identificarea șoferului român și este în căutarea acestuia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol