Italia: O soferiță româncă a distrus cu mașina chioșcul de ziare al unei femei tot de origine română

Un accident rutier petrecut în noaptea de luni spre marți, 27 august, în jurul orei 3.30, la Castelfranco di Sotto, a distrus chioșcul de ziare aflat în zona sensului giratoriu Arno. La volanul mașinii, care a intrat cu viteză în chioșc, se afla o tânără română. Aceasta a declarat că a a dormit la volan.

„Pagubele provocate sunt enorme. Chioșcul va trebui să rămână închis cel puțin o lună și poate că nu va fi suficient”, declară Daniela Guidi, o femeie de origine română scrie La Nazione, care este proprietara chioșcului de ziare „La Rotonda” din Castelfranco di Sotto, în provincia Pisa. Chioșcul a fost distrus de un autoturism Lancia Y condus de o tânără tot de origine română, care a spus agenților de poliție că a adormit în timp ce era la volan și a pierdut controlul mașinii.

Impactul violent a făcut ca magazinul de ziare să se deplaseze de pe loc pe o distanță de aproximativ un metru. „S-a auzit o bubuitură puternică, părea că a explodat o bombă!”, a povestit un locuitor din zonă.

Mai multe persoane au ieșit din casă înspăimântate de zgomotul puternic care s-a produs în urma impactului, printre cei din stradă se număra și viceprimarul Federico Grossi, care locuiește în apropierea chioșcului respectiv.

La fața locului s-au prezentat carabinierii și ambulanța de la 118, dar tânăra de la volanul autoturismului care a provocat acccidentul a refuzat să fie transportată la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Daniela Guidi. Proprietara chioșcului de ziare „La Rotonda”