Italia: șoferiță rusă, beată la volan, accidentează și ucide un bărbat român

Tragedia a avut loc în seara zilei de duminică, 21 iulie 2019, în via Gromola Varolato din localitatea italiană Capaccio Paestum, provincia Salerno, unde o femeie de cetățenie rusă, în vârstă de 34 de ani și care conducea sub influența alcoolului, a ucis un biciclist român după ce l-a lovit cu mașina.

Potrivit presei locale, conaționalul nostru avea 45 de ani și circula pe strada menționată mai sus pe bicicletă când a fost lovit cu mașina de șoferița rusă. Femeia s-a oprit pentru a-i acorda primul ajutor și a chemat imediat ambulanța la fața locului, dar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român.

Sosiți la fața locului, carabinierii din localitatea Agropoli, conduși de căpitanul Francesco Manna, au început imediat investigațiile și în urma testului pentru alcoolemie femeia rusă a rezultat ca fiind sub influența alcoolului peste limita permisă de lege.

Șoferița a fost plasată în arest la domiciliu cu acuzația de omor rutier, infracțiune introdusă în codul penal italian de la începutul anului 2016.

@rotalianul