Italia: tânăr român agresat brutal de un italian și o africană după ce i-a surprins la furat în mașina sa

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 3 februarie, 2019, în via Bixio din localitatea italiană Treviso, unde un tânăr român de 25 de ani a fost agresat în mod brutal, după ce a surprins o femeie de culoare încercând să fure din interiorul automobilului său.

Tânărul nostru conațional s-a oprit pe strada menționată mai sus pentru a-și cumpăra țigări, relatează ziarul Il Gazzettino și a parcat mașina în apropiere barului, dar, când s-a întors, a găsit o femeie de culoare în mașina sa care răscolea de zor în căutare de bani sau obiecte de valoare. După o discuție animată cu femeia, bărbatul român s-a urcat din nou în automobilul său cu intenția de a se îndepărta, dar nu a reușit să închidă bine portiera că s-a trezit cu un bărbat lângă mașină care a deschis din nou portiera și l-a scos afară din autovehicul cu violență, lovindu-l apoi cu pumnii și picioarele, în încercarea de a-i fura portofelul.

Văzând că tânărul român opune rezistență și nu vrea să renunțe la portofel, agresorul a cerut și ajutorul femeii de culoare pe care conaționalul nostru o surprinsese în interiorul mașinii, reușind astfel să ia atât portofelul, cât și cheile automobilului din mâinile acestuia. Cei doi agresori s-au îndepărtat apoi în viteză de la locul agresiunii folosindu-se de automobilul lor, un Fiat Multipla, în timp ce tânărul nostru conațional a alertat imediat Poliția.

Sosiți la fața locului, agenții de poliție au preluat de la bărbatul român toate detaliile necesare pentru a-i identifica pe cei doi infractori și au pornit pe urmele lor, reușind după câteva ore să oprească mașina Fiat Multipla cu care aceștia au fugit datorită intervenției unei patrule de la Poliția Stradală din Treviso. Cu toate acestea, cei doi infractori au reușit să scape fugind pe picioare, mai precizează sursa citată. În mașina infractorilor, polițiștii au găsit atât portofelul tânărului român, cât și cheile de la mașina sa.

La scurt timp după aceea, cei doi infractori au fost prinși de polițiști într-un local din zonă și ,după ce au fost recunoscuți de conaționalul nostru, au fost duși la Secție unde, după ulterioare verificări, au fost găsite asupra lor alte obiecte furate din mașina tânărului român de 25 de ani. Polițiștii i-au identificat pe infractori ca fiind G.C., o femei de 30 de ani din Republica Capul Verde (Africa) și T.S., cetățean italian originar din Padova, în vârstă de 40 de ani, amândoi fiind puși sub arest imediat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI