Italia: Un tânăr român a ajutat la arestarea unui infractor care tocmai furase un Rolex de 22.000 de euro

Un infractor libanez a furat un ceas Rolex în valoare de 22.000 de euro de la un cetățean singaporez, dar un român și un bulgar l-au urmărit, ajutându-i astfel pe polițiștii italieni să-l aresteze.

S-a întâmplat pe via Tadino din Milano, în seara zilei de luni, 22 iunie, când un tânăr român de 22 de ani a observat un bărbat fugind în timp ce era urmărit de un alt bărbat care striga „ladro” (hoțul), cerându-i să se oprească. Conaționalul nostru, scrie Il Giornale dei Navigli, nu a stat mult pe gânduri și a sunat imediat la 112, în timp ce a pornit și el în urmărirea infractorului, ținând legătura prin telefon cu polițiștii pentru a le da indicații despre locația sa.

La un moment dat, bărbatul care alerga după infractor, un tânăr bulgar de 32 de ani, a reușit să-l prindă și să recupereze de la el un ceas Rolex pe care hoțul îl furase de la un singaporez de 50 de ani. Infractorul a reușit însă să fugă, dar nu pentru mult timp fiindcă, datorită indicațiilor date de cetățeanul român, polițiștii au reușit să-l prindă când ajunsese pe via Napo Torriani și l-au pus astfel sub arest. Acesta a fost identificat ca fiind un cetățean libanez în vârstă de 30 de ani.