Italia: Tânăr român de 17 ani bătut și jefuit în tren de trei minori italieni

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile într-un tren care circula pe ruta Milano – Pavia și la bordul căruia călătorea și un tânăr român de 17 ani, acesta fiind agresat și apoi jefuit de trei adolescenți italieni cu vârste între 15 și 16 ani.

Potrivit ziarului local Giornale di Pavia, conaționalul nostru a fost abordat în tren, cu puțin timp înainte de a ajunge la Pavia, de un tânăr italian pe care-l cunoștea de ceva timp și care i-a cerut adolescentului român să-i împrumute căștile de la telefonul său. În scurt timp însă au apărut alți doi tineri care l-au imobilizat pe românul de 17 ani și apoi l-au lovit de mai multe ori cu pumnii în față, ulterior furându-i acestuia atât căștile, cât și telefonul mobil.

Câțiva călători care au fost martori la incredibila scenă l-au ajutat pe conaționalul nostru să-și revină și au alertat Poliția Feroviară despre cele întâmplate, iar odată ce trenul a ajuns la Pavia victima a fost transportată la spital cu ambulanța. Medicii i-au diagnosticat adolescentului român o fractură nazală pentru care va avea nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Între timp, agenții de poliție au reușit să-i identifice pe cei trei agresori, care au fost recunoscuți de asemenea și de unul dintre martori, apoi i-au denunțat pe aceștia în stare de libertate pentru jaf și vătămare corporală.