Italia: tânăr român de 17 ani dispărut de două săptămâni, părinții sunt disperați

Dumitru, cunoscut de toți cu numele „Daniele”, este un tânăr român de 17 ani care se află în Italia de la vârsta de 7 ani și de două săptămâni nu s-a mai întors acasă, lucru care i-a adus pe părinții săi în pragul disperării.

Rezident la Milano, unde trăiește cu părinții săi, Dumitru este elev în anul doi la un institut tehnic din localitate și în data de 23 martie 2018 tânărul nostru conațional era așteptat la prânz, la casa bunicii sale, dar nu a ajuns niciodată acolo, relatează cei de la emisiunea „Chi l’ha visto?”.

Dumitru, zis „Daniele”, din Milano, în vârstă de 17 ani, a dispărut din data de 23 martie 2018

Nu are cu el nici telefonul mobil și nici măcar documentele de identitate, mai specifică sursa citată, iar doi amici de-ai săi spun că l-ar fi văzut în Milano, după dispariția sa din data de 23 martie 2018. Mai precis, în data de 26 martie, un fost coleg din școala elementară l-ar fi văzut pe Dumitru în jurul orei 15.00, pe tramvaiul de pe linia 16, în zona Conciliazione, în timp ce o amică de-a lui Dumitru l-ar fi văzut pe acesta în data de 27 martie, în jurul orei 14.30, în zona Piazzale Lotto.

Dumitru are ochi căprui, păr șaten, 1,78 metri înălțime iar la data dispariției era îmbrăcat cu o geacă gri închis, cu benzi de culoare gri deschis pe brațe, pantaloni negri și încălțăminte de culoare gri cu negru. Când a fost văzut de prietenul său în data de 26 martie, Dumitru se pare că avea o șapcă în cap de culoare gri, cu o stemă cu doi tigri pe ea.

Oricine are informații despre acest tânăr este rugat să sune la Carabinieri – numărul 112, sau la emisiunea „Chi l’ha visto?” – numărul 068262.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol