Italia: tânăr român de 19 ani jefuit și înjunghiat în plină zi de un grup de adolescenți pakistanezi

Un cetățean român în vârstă de 19 ani a fost atacat, jefuit și înjunghiat în plină zi pe o stradă din zona centrală a localității Bologna în după-amiaza zilei de miercuri, 7 august 2019. Agresorii, care par a fi patru la număr, sunt toți minori și de cetățenie pakistaneză, relatează Bologna Today.

Conform sursei citate, tânărul nostru conațional se afla pe via Indipendenza din localitate, alături de un prieten, când a fost atacat din senin de un grup de adolescenți. Minorii au sărit asupra românului nostru pentru a-l jefui, iar el a opus rezistență. În timpul conflictului, unul dintre atacatori a scos un briceag și l-a înjunghiat de mai multe ori pe tânărul de 19 ani.

Imediat după ce l-au înjunghiat, atacatorii i-au furat băiatului român atât încălțămintea din picioare, cât și tricoul de pe el. Victima a reușit să fugă în cele din urmă și s-a refugiat într-un magazin, în timp ce câțiva trecători, care au asistat uimiți la incredibila scenă, au alertat polițiștii.

Conaționalul nostru a fost dus la spital unde medicii i-au prescris 30 de zile de îngrijiri medicale pentru rănile suferite, în timp ce polițiștii, după ce au preluat declarațiile martorilor și pe cea a victimei, au pornit căutările în zonă pentru a găsit agresorii. După câteva ore au fost reținuți patru minori pakistanezi, asupra la doi dintre ei polițiștii găsind atât un briceag, care avea urme de sânge pe el, cât și încălțămintea și tricoul tânărului român.

Doar cei doi tineri asupra cărora s-au găsit obiectele furate și briceagul au fost denunțați, deocamdată numai pentru furt și posesia unei arme albe, polițiștii deschizând o anchetă pentru a afla cu exactitate cine și cum l-a înjunghiat pe tânărul nostru conațional și pentru a atribui eventualele responsabilități penale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI