Italia: Tânăr român de 26 de ani dispărut fără urmă. „Vă implor, ajutați-mă să îmi găsesc fratele!”

Un tânăr român în vârstă de 26 de ani, Traian Doru Duţă, a dispărut din Torino, la începutul lunii septembrie, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă, spre disperarea familiei sale care face eforturi mari ca să-l găsească.

Rudele românului s-au adresat şi programului televiziv „Chi l’ha visto?” pentru a cere ajutor în găsirea acestuia. Băiatul locuia împreună cu verişoara sa, Maria și cu prietenul acesteia. El a dispărut la începutul lunii septembrie pe când familiarii erau plecați din Italia, iar telefonul său celular de atunci este închis.

Traian Doru Duţă, 26 de ani, dispărut

Larisa, sora lui Traian, a transmis un mesaj pe Facebook, în încercarea de a-şi găsi fratele:

„Duță Doru Traian este fratele meu. Vă rog, oricine, orice persoană îmi poate da informații despre el, dacă a fost văzut în orașele Torino, Milano vă implor anuntați poliția sau pe mine! Are 26 ani, circa 1,78m, este foarte foarte slab și are barbă foarte lungă! Vă rog din suflet toți din listă dați share vă rog, vă rog, vă rog din suflet! Ajută-mă să îmi găsesc fratele, vă implor!!!”, a scris sora lui Traian pe reţeaua de socializare.

Este posibil să fi plecat în străinătate, scrie Torino Today. Avea prieteni în Spania și în Marea Britanie iar în ultima vreme, își amintesc rudele, Doru se schimbase. Își lăsase barbă și pierduse niște dinți. Poate fi recunoscut și după tatuajul particular pe care îl avea pe braț.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Duta Doru Traian este fratele meuVa rog,orcine, orice persoană imi poate da informatii despre el,daca a fost văzut în…

Posted by Larisa Maria Duta on Tuesday, 23 October 2018

@rotalianul