Italia: român de 28 de ani încearcă să se sinucidă fiindcă nu reușește să-și plătească datoriile de la jocurile de noroc

Un tânăr român a încercat în mai multe moduri să se sinucidă în dimineața zilei de ieri, 1 octombrie 2018, în localitatea Fonte Nuova de lângă Roma dar a fost salvat în ultimul moment de carabinieri, relatează ziarul Roma Today.

Conaționalul nostru, în vârstă de 28 de ani, inițial a intrat în mod intenționat cu mașina în parapetul unui pod de pe via Nomentana bis, din localitatea menționată mai sus, cu intenția de a se arunca de pe pod cu automobilul în gol. Nereușind să se sinucidă în acest mod, fiindcă mașina s-a oprit în parapet, tânărul român, rănit la un picior, a început să amenințe că se va arunca de pe marginea podului în gol pentru a-și pune capăt zilelelor.

Mai multe persoane, martore la întreaga scenă, au sunat imediat la 112 pentru a alerta carabinierii care au venit în scurt timp la fața locului și au început să dialogheze cu tânărul de 28 de ani, pentru a-l convinge să nu se sinucidă. Conaționalul nostru le-a mărturisit astfel carabinierilor că vrea să-și pună capăt zilelor din cauza problemelor economice pe care le are, mai exact, din cauza datoriilor acumulate la jocurile de noroc.

Într-un final, carabinierii au reușit să-l convingă pe tânărul român să renunțe la ideea sinucigașă iar bărbatul a fost transportat la spitalul din Monterotondo cu ambulanța pentru un control medical.

@rotalianul