Italia: Tânăr român de 28 de ani moare în spital după 2 zile de agonie, a fost lovit de o mașină când mergea cu bicicleta

Trista veste este adusă de ziarul Il Resto Del Carlino, care ne informa astăzi de faptul că în data de 15 octombrie, 2018, un tânăr român de numai 28 de ani a fost accidentat foarte grav pe via del Gomito, din localitatea italiană Bologna.

Accidentul a avut loc în seara zilei de luni, în jurul orei 19:00, când bărbatul român, care circula pe bicicletă în direcția San Donato, a fost lovit de un automobil care venea din spate, în timp ce acesta încerca să vireze pentru a intra pe o stradă privată. Șoferul mașinii, un tânăr italian de 22 de ani, originar din Treviso, se pare că nu a reușit să evite impactul cu conaționalul nostru de pe bicicletă și l-a lovit în plin.

Șoferul a chemat imediat ambulanța iar tânărul român a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost internat la Reanimare și unde medicii s-au menținut rezervați încă de la început asupra șanselor sale de supraviețuire.

În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie 2018, tânărul nostru conațional a pierdut lupta cu viața după două zile de agonie, anunță sursa citată.