Italia: Tânăr român deprimat salvat de la sinucidere de polițiști pe autostradă. S-a filmat spunând că vrea să moară

Un tânăr român în vârstă de 21 de ani, rezident la Modena, a fost salvat duminică, 3 mai, de la sinucidere de către polițiștii italieni după ce familia lui a alertat forțele de ordine despre intenția acestuia de a-și lua viața. Conaționalul nostru a înregistrat un video în care își exprima dramatica intenție.

Potrivit ziarului local Il Giornale dei Navigli, tânărul român a plecat de acasă la volanul unui autoturism Audi A3 în seara zilei de duminică, fiind în stare de depresie și sub influența alcoolului și lăsând familiei sale de înțeles că are de gând să-și pună capăt vieții. Ulterior, acesta se pare că a înregistrat și un video în care manifesta aceeași dorință în timp ce se afla la volanul mașinii și conducea cu viteză mare.

Familia sa, din fericire, a luat în serios cele spuse de tânărul de 21 de ani și a alertat imediat autoritățile, dând informații precise despre mașina cu care acesta circula. În jurul orei 23:30, o patrulă a poliției rutiere din Milano a observat mașina circulând cu viteză pe autostrada A1, în zona „Barriera Milano Sud” și a reușit să o blocheze înainte să aibă loc o tragedie.

Conaționalul nostru a fost condus apoi acasă, la mama lui, nu înainte însă de a fi amendat pentru că a conducerea autovehiculului sub influența alcoolului.