Italia: Tânăr român găsit fără viață, atârnând de un copac. Lasă în urmă o soție îndurerată

Un bărbat român de numai 32 de ani a fost găsit fără viață în dimineața zilei de duminică, 23 februarie 2020, pe un câmp din Borgo Miriam, în localitatea Offida, provincia Ascoli Piceno. Din primele informații reiese că tânărul a decis să-și ia viața singur.

Conaționalul nostru locuia alături de soția lui într-o casă din zona denumită „Tesino” din localitatea menționată mai sus și nimic nu prevestea că ar avea astfel de gânduri. În cursul serii de ieri, scrie ziarul local Cronache Picene, bărbatul a petrecut mai multe ore cu prietenii săi și părea vesel, dar în această dimineață a fost găsit fără viață, atârnând de ramura unui copac.

O ambulanță a fost chemată imediat la fața locului, dar pentru conaționalul nostru nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Carabinierii din Offida, însoțiți de cei din San Benedetto, au intervenit și ei la fața locului pentru a investiga circumstanțele în care a avut loc tragedia. După ce s-au făcut constatările de rigoare, procurorul care a fost desemnat să se ocupe de caz a cerut ca trupul neînsuflețit al victimei să fie transportat la morga spitalului din San Benedetto.

Între timp, carabinierii au stat de vorbă cu familia și prietenii tânărului român pentru a înțelege mai bine motivele care l-ar fi putut împinge pe acesta să recurgă la acest gest extrem. Conaționalul nostru era cunoscut de multă lume în localitatea unde trăia, mai precizează sursa citată.