Italia: tânăr român mort într-un accident rutier se pregătește pentru ultimul său drum, familia anunță funeraliile

Marius George Tatarciuc nu împlinise încă 33 de ani, când, în dimineața zilei de 12 ianuarie, pe o stradă din nordul Italiei viața sa s-a întrerupt brusc, fulgerător și dureros. Dureros pentru Marius, al cărui destin a fost curmat prea curând și dureros deopotrivă pentru întreaga sa familie, mamă, frați, cumnate, nepoți și prieteni.

„Accident frontal între un TIR și un camion în apropiere de Ravenna, în urma căruia, doi bărbați, un român și un italian și-au pierdut viața. Se presupune că șoferul italian al TIR-ului a adormit la volan”, scriam conform surselor din presa italiană.

Marius George venea din județul Iași dar în prezent era rezident la Mirano, în provincia Veneția. În acea dimineață nefastă se afla la volanului camionului pe care lucra, iar conform unei prime reconstituiri, șoferul italian al Tir-ului ar fi pierdut controlul asupra mașinii, intrând pe banda opusă a sensului de mers. Vehiculul său, după ce s-a ciocnit de o remorcă a unui al doilea TIR, a intrat în camionul încărcat cu pește, condus de Marius George Tatarciuc. Loviturile au fost deosebit de puternice iar cei doi șoferi nu au avut scăpare. Ambii au murit pe loc iar bărbatul care conducea al treilea vehicul implicat a rămas nevătămat.

Astăzi, familia conaționalului nostru ne anunță că funeraliile tânărului român vor avea loc miercuri, 17 ianuarie, ora 15.00, la biserica S. Michele Arcangelo di Quarto d’Altino iar după slujba religioasă înmormântarea va fi la cimitirul din Quarto d’Altini, din provincia Veneția.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI