Italia: tânăr român nu mai dă niciun semn prietenilor, găsit fără viață în locuința sa

Un tânăr român de 33 de ani din Italia a fost găsit fără viață în locuința sa din localitatea Pago del Vallo di Lauro, din provincia Avellino (Campania), în seara zilei de ieri, 23 ianuarie 2019, anunță ziarul local Irpinia Oggi.

Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 20:00 când, după ce au încercat de mai multe ori să-l contacteze la telefon și au văzut că nu răspunde, prietenii tânărului român, preocupați de absența sa neprevăzută, au alertat autoritățile locale.

În scurt timp, carabinierii din localitate, însoțiți de personalul medical de pe ambulanță, au pătruns în locuința conaționalului nostru și au găsit trupul fără viață al acestuia. Personalul de pe ambulanță nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Dintr-o primă inspecție a trupului neînsuflețit, reiese că tânărul nostru conațional nu a avut parte de o moarte violentă și că este foarte probabil ca acesta să fi decedat după ce s-a simțit foarte rău, dar procuratura a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.