Italia: Tânăr român și fiul său de numai 5 anișori, accidentați grav în timp ce traversau strada

Gravul accident a avut loc într-o mică localitate italiană din provincia Treviso, San Polo di Piave, unde un tânăr tată român de 28 de ani și fiul său în vârstă de 5 ani au fost accidentați grav în timp ce traversau strada.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19:30 de sâmbătă, 25 august 2018, în fața restaurantului Gambrinus de pe Via Capitello. Afară ploua torențial iar conaționalul nostru și fiul său s-au angajat în traversarea străzii, probabil pentru a căuta un loc ferit de ploaie, când un automobil i-a lovit din plin, aruncându-i la câțiva metri distanță, scrie Il Gazzettino.

„Nu i-am văzut, nu mi-am dat seama de prezența lor pe stradă”, a explicat șoferul automobilului în stare de șoc, un bărbat italian de 45 de ani care i-a văzut pe cei doi pietoni zburând peste automobilul său și aterizând pe asfalt.

La fața locului a fost chemată de urgență ambulanța iar personalul medical s-a concentrat imediat asupra stării de sănătate a copilului român de 5 anișori, care a fost transportat cu elicopterul la spitalul Ca’ Foncello. Atât copilul, cât și tatăl său, care a fost asistat de medici timp îndelungat înainte de a-l transporta la spital cu ambulanța, au rămas conștienți tot timpul.

Din fericire, viața micuțului nu se află în pericol, deși în stare gravă, dar starea de sănătate a tatălui său este mult mai delicată, acesta suferind o hemoragie internă, mai relatează sursa citată. Agenții de poliție din localitate, conduși de comandantul Caludio Zuanetti, investighează acum pentru a descoperi cu exactitate dinamica accidentului și a atribui eventuale responsabilități vinovatului. Șoferul a fost supus testului pentru alcoolemie dar rezultatul a ieșit negativ.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol