Italia: Român urmărit de poliție, cade, se lovește la cap și moare sub ochii urmăritorilor săi

Tragic sfârșit pentru un tânăr român din Italia, în vârstă de 33 de ani. Urmărit de polițiști la Roma, după ce a comis un furt, a căzut în timp ce fugea, s-a lovit la cap și și-a dat sufletul sub ochii urmăritorilor săi, informează presa italiană.

Bărbatul român, în timpul nopții de 7 spre 8 ianuarie, în jurul orei 02:00, a furat o mașină Volkswagen Tiguan care era echipată cu dispozitiv de alarmă și urmărire prin satelit. Compania de securitate a denunțat imediat furtul la autorități iar polițiștii s-au pus pe urmele automobilului.

Mașina a fost interceptată la scurt timp, pe via di Vigna Girelli, în cartierul Portuense și astfel a început urmărirea. Pe via Salvatore Rebecchini, în zona Magliana, șoferul a pierdut controlul asupra volanului iar autoturismul a deraiat oprindu-se în afara carosabilului, pe trotuar. Românul a ieșit din mașină și a început să fugă pe jos, dar la un moment dat a căzut și s-a lovit puternic la cap. Impactul i-a fost fatal, tânărul și-a dat sufletul sub ochii urmăritorilor săi.

Polițiștii au chemat imediat în ajutorul său personalul sanitar de la 118, dar la sosirea ambulanței medicul nu a putut decât să constate decesul bărbatului român.