Italia: Tânără italiancă, gravidă în luna a patra, bătută și obligată să se prostitueze de concubinul român

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani a fost pus sub arest de carabinieri după ce a fost prins în flagrant în timp ce o biciuia pe concubina sa cu un cablu electric. Victima, o tânără italiancă de 23 de ani, era gravidă în cea de-a patra lună de sarcină și era obligată de concubin să se prostitueze.

Cablul electric folosit de bărbatul român în timpul violențelor domestice. Foto: Il Messaggero

Carabinierii au fost alertați chiar de tânăra italiancă, scrie Il Messaggero, care a fost victima violențelor din partea concubinului român de mai multe ori în trecut și a găsit curajul în cele din urmă să-l denunțe. Interveniți la fața locului, o clădire cu apartamente sociale din Ciampino, militarii l-au surprins pe bărbat chiar în timp ce o biciuia pe femeie cu un cablu de curent.

Clădirea din Ciampino unde au intervenit carabinierii pentru a salva femeie. Foto: Il Messaggero

Din cele relatate de femeia italiancă, bărbatul o obliga să se prostitueze, iar aceste violențe aveau loc de fiecare dată când îndrăznea să se opună voinței bărbatului. Abia după ce a fost agresată de mai multe ori de acesta, victima a găsit curajul de a suna la 112 și a cere ajutor.

Bărbatul a fost pus imediat sub arest cu acuzația de violență domestică, vătămare personală și proxenetism, fiind închis în penitenciarul din Velletri unde va rămâne cel puțin până la proces. Tânăra italiancă a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

- Continuarea articolului după publicitate -

Sunteți victimă sau martor la scene de violență asupra femeilor?

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.
Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos