Italia: tânără mamă româncă găsită spânzurată în podul casei, lasă în urma sa un copilaș de numai 5 ani

Tragedia a avut loc în jurul orei 21.30 din seara zilei de vineri, 25 august 2018, în cartierul Cafasso din localitatea Capaccio Paestum, provincia Salerno. Acolo, o tânără mamă româncă, în vârstă de numai 35 de ani, a fost găsită spânzurată în podul casei în care locuia, relatează ziarul local Occhio di Salerno.

Corpul conaționalei noastre a fost găsit de membrii familiei care au observat absența sa din casă și au găsit-o spânzurată în podul locuinței, scrie sursa citată, iar la fața locului a fost chemată imediat o ambulanță dar personalul medical nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul femeii.

- Continuarea articolului după publicitate -

Carabinierii din Agropoli, conduși de căpitanul Francesco Manna, au fost și ei prezenți la fața locului și au dat startul unei anchete pentru a descoperi motivul pentru care femeia română a recurs la acest gest regretabil.

Femeia era măritată cu un bărbat italian din aceeași localitate și aveau împreună un copil în vârstă de numai 5 ani. Conaționala noastră era foarte cunoscută în localitatea Capaccio Paestum, se mai precizează în presa locală.

Vă reamintim pe această cale că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate