Italia: tânără mamă româncă găsită spânzurată în podul casei, lasă în urma sa un copilaș de numai 5 ani

Tragedia a avut loc în jurul orei 21.30 din seara zilei de vineri, 25 august 2018, în cartierul Cafasso din localitatea Capaccio Paestum, provincia Salerno. Acolo, o tânără mamă româncă, în vârstă de numai 35 de ani, a fost găsită spânzurată în podul casei în care locuia, relatează ziarul local Occhio di Salerno.

Corpul conaționalei noastre a fost găsit de membrii familiei care au observat absența sa din casă și au găsit-o spânzurată în podul locuinței, scrie sursa citată, iar la fața locului a fost chemată imediat o ambulanță dar personalul medical nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul femeii.

Carabinierii din Agropoli, conduși de căpitanul Francesco Manna, au fost și ei prezenți la fața locului și au dat startul unei anchete pentru a descoperi motivul pentru care femeia română a recurs la acest gest regretabil.

Femeia era măritată cu un bărbat italian din aceeași localitate și aveau împreună un copil în vârstă de numai 5 ani. Conaționala noastră era foarte cunoscută în localitatea Capaccio Paestum, se mai precizează în presa locală.

Vă reamintim pe această cale că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul