Italia: Tânără moldoveancă, mamă a trei copii, ucisă de soțul italian. Bărbatul a fugit după crimă

Tragedia a avut loc în jurul orei 4:00 din noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 octombrie 2019, în localitatea Cologna al Serio din provincia Bergamo unde un cetățean italian și-a ucis soția, o tânără moldoveancă, lovind-o de două ori cu un cuțit în piept, apoi a fugit.

Carabinierii la locul tragediei. Sursa foto: La Repubblica

Crima a avut loc pe via Alberto da Giussano din localitatea menționată mai sus, unde locuiește sora victimei. Tânăra moldoveancă ucisă de bărbatul italian cu care are trei copii, se mutase acolo în urmă cu câteva zile din cauza certurilor tot mai dese care aveau loc între ea și soțul său. Bărbatul însă a așteptat-o în fața clădirii când ea se întorcea de la muncă și a înjunghiat-o fără milă în piept de cel puțin două ori.

Imediat după crimă, bărbatul italian a fugit și în aceste momente este căutat de carabinieri. Trupul neînsuflețit al tinerei mame moldovence a fost găsit de sora sa care a chemat imediat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Cei trei copii ai femeii dormeau în locuința surorii sale când a avut loc crima.

Te-ar mai putea interesa și:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI