Italia: tânără română abandonată în toiul nopții lângă spital cu răni grave provocate de tăieturi

S-a întâmplat în cursul nopții de miercuri spre joi, 21 martie 2019, în jurul orei 4:00, când o tânără română de 19 ani, rezidentă în cartierul Piscinola din Napoli, a fost abandonată de o persoană sau mai multe persoane în fața intrării de la secția Urgențe a spitalului Cardarelli din localitate. Cine a abandonat-o și-a făcut pierdute urmele apoi, relatează ziarul Il Mattino.

Tânăra noastră conațională, care are inițialele F.E., avea numeroase răni pe corp provocate de un cuțit sau o foarfecă și chiar dacă tăieturile nu au ajuns la organe vitale, starea sa de sănătate era foarte gravă. Din acest motiv, medicii de la Cardarelli au decis să o transfere imediat la spitalul Monaldi din aceeași localitate, unde este internată și acum, la secția Reanimare.

Medicii au anunțat totodată și autoritățile despre acest caz învăluit în mister, iar anchetatorii de la Poliția de Stat încearcă în aceste ore să găsească persoana sau persoanele care au abandonat-o în fața spitalului. Investigația este îngreunată momentan și de faptul că tânăra română nu reușește să vorbească, deci nu poate oferi polițiștilor mai multe informații despre cum a ajuns să aibă aceste răni grave.

Polițiștii încearcă, de asemenea, să intre în contact și cu rudele tinerei și nu exclud nicio pistă momentan, luându-se în considerare atât posibilitatea să fi fost jefuită, cât și o posibilă tentativă de omor asupra româncei.