Italia: Tânără română adoptată de o familie de italieni, găsită fără viață în mașina sa

O tânără femeie de origine română, Roxana Adela Ercolani, în vârstă de 29 de ani, adoptată când era mică de o familie de italieni, a fost găsită în seara zilei de luni, 28 ianuarie, fără viață în mașina sa, în apropierea unui hotel din localitatea Porto Recanati, provincia Macerata. Alessandra, așa cum o numeau prietenii, era dată dispărută de familie încă din noaptea de duminică, 27 ianuarie.

Luni, în jurul orei 20:30, în apropierea unui hotel de pe via D’Acquisto din Porto Recanati, carabinierii au descoperit maşina tinerei, o Hyundai Getz, iar în interiorul autoturismului se afla trupul neînsuflețit al femeii. Alături, a fost găsită o seringă, ceea ce duce la ipoteza că Roxana ar fi sfârșit în urma unei supradoze de droguri, informează Il Resto del Carlino.

Roxana Adela Ercolani a crescut în Civitanova Marche, unde era cunoscută ca o fată sensibilă şi plină de viaţă. Ea a fost adoptată pe când era doar o copilă de o familie de italieni și a studiat pentru a deveni grafician publicitar. Avea probleme cu drogurile și încerca să se trateze cu o serie de metode terapeutice, dar nu s-a putut salva, ultima doză se pare că i-a fost fatală.

Tânăra era voluntară la un centru pentru protecţia animalelor, iar în anul 2012 chiar a fost propusă pentru un loc în consiliul local al oraşului.

Corpul tinerei a fost depus la morga spitalului din Civitanova unde, în urma autopsiei, se va stabili cauza exactă a decesului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol