Italia: Tânără română de 19 ani hărțuită de un italian de 63 de ani. O amenința că va publica imagini indecente cu ea

Carabinierii din Rosarno, o localitatea italiană din provincia Reggio Calabria, au pus sub arest un bărbat originar din Vibo Valentia care hărțuia o tânără română de 19 ani. Cei doi se pare că au avut o relație, iar bărbatul o amenința că va face publice fotografii și video cu ea în ipostaze indecente.

Potrivit publicației locale Corriere della Calabria, totul a început în urmă cu câteva zile când tânăra română s-a prezentat la carabinieri pentru a denunța faptul că este hărțuită de fostul iubit, un bărbat italian cu inițialele C.D. și în vârstă de 63 de ani. Carabinierii au constatat în scurt timp că fata era, într-adevăr, umilită și intimidată constant de bărbatul denunțat prin amenințări trimise acesteia prin intermediul telefonului și mesajelor în care afirma că va face publice mai multe fotografii și video în care tânăra română apărea în ipostaze rușinoase.

În urma acestor constatări, militarii au pornit în căutarea fostului iubit și l-au găsit la circa 200 de metri distanță de locuința tinerei. Bărbatul de 63 de ani a fost pus sub arest pentru acte persecutorii și difuzare ilegală de imagini cu conținut explicit, fiind închis acum în penitenciarul di Palmi.