Italia: tânără română găsită fără viață în casă, nu mai dădea niciun semn de 24 de ore

Comunitatea românească din Italia lovită din nou de o tragedie, de această dată la Brescia, în Lombardia, unde o tânără română de numai 32 de ani a fost găsită fără suflare în locuința sa din cartierul Villagio Badia, în după-amiaza zilei de duminică, 17 martie 2019.

Potrivit primelor informații relatate de presa locală, conaționala noastră nu mai dădea niciun semn de aproape 24 de ore, iar familia sa, îngrijorată, a alertat autoritățile. La locuința femeii s-au prezentat pompierii care au pătruns în apartament printr-o fereastră și au găsit-o pe tânăra română fără viață, întinsă pe podea.

Deși au fost chemate imediat ajutoarele medicale de pe ambulanță, pentru femeia română de 32 de ani nu s-a mai putut face nimic, iar acum carabinierii investighează pentru a descoperi cauza exactă a decesului, care pare a fi învăluită în mister pentru moment. O posibilă cauză, spun cei care investighează, ar fi că femeia a decis să-și ia viața și în acest sens anchetatorii stau de vorbă cu familia și prietenii tinerei noastre conaționale pentru a înțelege dacă a dat vreodată semne că ar fi avut această intenție.

Din primele investigații desfășurate în apartamentul româncei nu s-au găsit semne de efracție sau de violență, mai spun carabinierii.