Italia: tânără română internată la Psihiatrie, a defecat în spațiul public și a agresat un bătrân

O tânără română de 28 de ani a fost internată joi, 28 martie 2019, la secția de Psihiatrie a spitalului din Versilia, după ce a fost fotografiată de mai multe ori defecând în spațiul public din localitatea italiană Viareggio, dar și după ce a agresat un bătrân, trântindu-l la pământ.

Potrivit ziarului local Versilia Today, femeia a fost văzută și fotografiată de mai multe ori făcându-și nevoile pe spațiul verde de pe litoralul din Viareggio, iar cu câteva zile în urmă aceasta se pare că a agresat un bătrân pe Viale Giosué Carducci din localitate, pe care l-a doborât la pământ.

După câteva ore de căutări, polițiștii din Viareggio au reușit să o găsească și să o ducă la secția urgențe a spitalului din Versilia, în timp ce primarul din Viareggio, Giorgio Del Ghingaro, a semnat un ordin prin care femeia era obligată să primească asistență medicală, aceasta fiind internată apoi la secția de Psihiatrie a spitalului în vederea recuperării.

- Continuarea articolului după publicitate -

Din examenele medicale făcute asupra tinerei românce reiese și că aceasta suferea de intoxicație cu alcool, mai scrie sursa citată.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos