Italia: tânără română internată la Psihiatrie, a defecat în spațiul public și a agresat un bătrân

O tânără română de 28 de ani a fost internată joi, 28 martie 2019, la secția de Psihiatrie a spitalului din Versilia, după ce a fost fotografiată de mai multe ori defecând în spațiul public din localitatea italiană Viareggio, dar și după ce a agresat un bătrân, trântindu-l la pământ.

Potrivit ziarului local Versilia Today, femeia a fost văzută și fotografiată de mai multe ori făcându-și nevoile pe spațiul verde de pe litoralul din Viareggio, iar cu câteva zile în urmă aceasta se pare că a agresat un bătrân pe Viale Giosué Carducci din localitate, pe care l-a doborât la pământ.

După câteva ore de căutări, polițiștii din Viareggio au reușit să o găsească și să o ducă la secția urgențe a spitalului din Versilia, în timp ce primarul din Viareggio, Giorgio Del Ghingaro, a semnat un ordin prin care femeia era obligată să primească asistență medicală, aceasta fiind internată apoi la secția de Psihiatrie a spitalului în vederea recuperării.

Din examenele medicale făcute asupra tinerei românce reiese și că aceasta suferea de intoxicație cu alcool, mai scrie sursa citată.