Italia: tânără română violată și șantajată de fostul iubit italian. O obliga să-l întrețină chiar dacă relația lor se terminase

F.P., inițialele unui bărbat italian de 35 de ani, originar din localitatea Marano, provincia Napoli, care a fost condamnat la 6 ani și 5 luni de închisoare, acesta fiind acuzat de șantaj și viol asupra unei tinere românce de 26 de ani, stabilită în localitatea Qualiano din aceeași provincie.

Potrivit ziarului Il Mattino, tânăra noastră conațională a trăit un coșmar care a durat luni întregi, totul începând în momentul în care ea a decis să se despartă de bărbatul italian cu care a avut o relație.

Dar bărbatul a refuzat să accepte această despărțire și a trecut direct la amenințări împotriva femeii românce, care apoi s-au transformat în șantaj, pretinzând chiar de la conaționala noastră să-l întrețină complet. Tânăra româncă a cedat în fața amenințărilor primite, cu speranța că acesta se va liniști, așadar l-a cazat pe fostul iubit în hotelul unde ea lucra și locuia, cu acordul proprietarului. Dar făcând acest lucru, situația s-a agravat și mai tare.

Într-o noapte, în urma unei discuții aprinse între cei doi, bărbatul italian devine violent cu tânăra română, îi rupe hainele de pe ea și o violează în mod brutal, așa cum relatează ziarul napoletan online TeleClubItalia.it.

În urma acestui episod dureros pentru ea, femeia română a decis să-l denunțe pe bărbat la carabinieri și astfel a pornit o anchetă. După anchetă a urmat un proces foarte lung în tribunal care s-a terminat abia joi, 17 noiembrie 2017, când judecătorul l-a condamnat pe bărbatul italian să-și petreacă următorii 6 ani și 5 luni în închisoare, pentru faptele sale

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim cu această ocazie datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență asupra femeilor, înainte să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor: