Italia: „Te voi desfigura cu acid!” Bărbat român arestat după ce și-a amenințat și lovit soția

A amenințat că își va desfigura soția cu acid deoarece ea a cerut divorțul. Un bărbat de origine română a fost arestat la Torino, în nordul Italiei, după ultima bătaie pe care i-a dat-o soției și fiicei lor. Alarma a fost dată de vecinii acestora.

O poveste de violență domestică teribilă, scrie Repubblica, o poveste care ar fi putut să se încheie în unul dintre cele mai nefericite moduri.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, obișnuia deseori să o lovească atât pe soție cât și pe fiica lor. Femeia a povestit anchetatorilor că totul a început cu doi ani în urmă, când i-a adus la cunoștință soțului său că are intenția să divorțeze. „Voiam să plec pentru că mă înșela”, a explicat femeia. Dar, la dorința soției sale, bărbatul român a reacționat violent: „Dacă pleci, te voi desfigura cu acid!” a amenințat-o el.

Apoi, pe parcursul ultimilor doi ani femeia și fetița lor au trăit un coșmar. Bătăile și amenințările au continuat până la câteva zile în urmă, când cei doi au început să se certe afară, iar de îndată ce au ajuns în casă, la adăpost de privirile trecătorilor, bărbatul a început din nou să-și bată soția și fiica.

Strigătele de ajutor ale celor două au alertat vecinii care au cerut intervenția poliției. Bărbatul român a fost arestat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol