Italia: teroriza trecătorii amenințându-i cu drujba pornită, bărbat român denunțat în stare de libertate

Scene demne de un film horror au avut loc în urmă cu câteva zile la Veroli, în provincia Frosinone, unde un bărbat român rezident în localitate a terorizat câțiva trecători, amenințându-i cu o drujbă.

S-a întâmplat în piazza Mazzoli din centrul orașului, scrie ziarul local Cicioria Oggi, unde românul a sosit la bordul mașinii sale personale și, după ce a parcat mașina, a scos o drujbă din portbagaj. Bărbatul a pornit apoi drujba și, pronunțând niște fraze în limba română pe care cei prezenți nu le înțelegeau, a început să amenințe trecătorii.

După câteva minute în care a terorizat în acest mod localnicii, bărbatul a oprit drujba, a pus-o în portbagaj și a fugit cu mașina în viteză. Persoanele care au fost amenințate de român au chemat imediat carabinierii și au relatat cele întâmplate, iar aceștia au dat startul unei anchete pentru a-l identifica pe făptaș.

Datorită detaliilor oferite de martori, dar și imaginilor de pe camerele video de supraveghere, bărbatul a fost găsit și identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 27 de ani rezident la Veroli. Nu se cunoaște motivul pentru care ar fi decis să terorizeze trecătorii sau dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor în acel moment, dar bărbatul român era deja cunoscut forțelor de ordine pentru infracțiuni legate de substanțe narcotice.

Tânărul a fost denunțat de carabinieri în stare de libertate pentru port ilegal de arme albe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul