Italia, tineri români în luna de miere își caută bagajul pierdut: „Am plecat de la aeroport cu autocarul, dar la sosire valiza noastră a dispărut”

Vacanța unor tineri români care au făcut o escală de o zi la Milano, în drum spre Madeira (Portugalia), a început cu o întâmplare nu tocmai plăcută. Proaspăt căsătoriți, Corina și Marius au planificat în amănunt luna lor de miere pe care au decis să o petreacă în „insulele primăverii eterne”, așa cum mai este denumit arhipelagul portughez.

Și-au pus în valiză rochia de mireasă și costumul de mire, pentru a face fotografii în frumoasa destinație spre care se îndreptau, numai că, din nefericire, valiza lor a dispărut din autobuzul cu care se îndreptau dinspre aeroportul din Bergamo spre gara din Milano.

Cei doi tineri români s-au îmbarcat luni, 3 aprilie, la București, într-o aeronavă a companiei Wizz Air și au aterizat la Bergamo la ora 08:35.

Pentru a ajunge la Milano, unde aveau să facă o escală de o zi înainte de a-și continua drumul, au luat la ora 09:17 autocarul spre Stazione Centrale. Nu s-au făcut alte opriri, dar odată ajunși la destinație Corina și Marius au constatat că valiza lor dispăruse! Practic a fost de negăsit, ca și cum nu ar fi fost niciodată în cala autocarului, unde a fost pusă totuși la plecarea de la aeroport.

„Am aterizat de dimineață la Milano Bergamo, toate bune și frumoase, am preluat bagajul și ne-am îndreptat către autocarele care duc către centru. La solicitarea șoferilor am pus bagajul de cală în spațiul destinat bagajelor, iar la sosirea la Milano, bagajul nu mai era”, ne-a spus Corina pentru care rochia de mireasă avea, așa cum este firesc, o semnificație deosebită.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Suntem siguri că s-a produs o eroare, probabil cineva a luat din greșeală valiza neagră a celor doi tineri români. Sperăm din tot sufletul să ajungem la persoana respectivă și să le fie înapoiate bunurile celor doi tineri români. Bunuri care au o valoare simbolică mult mai prețioasă decât valoarea materială a acestora.

photo_2023-04-04_10-59-31 (3)
Corina și Marius în cea mai frumoasă zi a vieții lor. Sursa foto: arhiva personală

„Am pierdut unul din cele mai importante lucruri pentru mine…”, ne-a mărturisit tânăra care speră în umanitatea și onestitatea celui care are acum rochia ei de mireasă și costumul de mire al soțului. „Vă rog, erau mulți români în autocar, poate totuși cineva l-a luat din greșeală. Sunt șanse foarte mici, sunt conștientă…. Rochia de mireasă înseamnă mult pentru mine. Vă mulțumesc!”, a transmis ea și pe grupul VOLUNTARI IN EUROPA.

Tinerii au făcut o plângere la poliție, iar transportatorul și-a declinat responsabilitatea:

„Problema a fost că cei de la compania de transport au spus că nu sunt răspunzători de nimic, nici măcar nu ne-au luat un număr de telefon pe care să ne sune dacă cineva se întoarce cu bagajul. Am sunat și la firmă și ne-au transmis același lucru”, ne-a precizat Corina.

Pe lângă rochia de mireasă a Corinei și costumul de mire al lui Marius (inclusiv cămașa albă și pantofii negri), în valiza de culoare neagră, marca America Tourist, se mai aflau trei perechi de încălțări tip sport, haine și produse cosmetice.

Dacă persoana care a luat din greșeală bagajul tinerilor români citește mesajul nostru este rugată să sune la numărul de telefon 0040/764 121 539 sau să se adreseze personal persoanelor păgubite, pe profilul de Facebook Corina Maria Mitrache. Bucuria de a-și regăsi hainele care le-au înfrumusețat trupurile și sufletele în cea mai frumoasă zi din viața lor va fi nemăsurată!

Distribuie acest articol