Italia: turist român ajută la capturarea a trei infractoare bulgare supranumite „reginele hoților de buzunare”

Erau cunoscute de autoritățile din Florența ca fiind reginele hoților de buzunare și au lăsat fără portofele nenumărați turiști, veniți în vizită în orașul italian, fără să fie prinse. Asta până când au încercat să fure din poșeta unei turiste românce, aflată în vizită și ea la Florența alături de soțul său, tot cetățean român.

Este vorba despre trei tinere femei de cetățenie bulgară, în vârstă de 24, 22 și 18 ani, deja cunoscute de forțele de ordine din Florența pentru numeroase furturi pe care le puneau în practică în interiorul magazinelor aglomerate din localitate.

În seara zilei de duminică, 3 decembrie 2017, una dintre cele trei infractoare bulgare, cea de 18 ani, și-a încercat norocul cu poșeta unei femei românce care se afla în magazinul Tiger din via Borgo San Lorenzo, la doi pași de piața Duomo. Prădătoarea a fost văzută, însă, de soțul femeii românce, în timp ce scotea portofelul din poșeta acesteia, încercând să-și ascundă mâinile în spatele unei pernuțe roșii cu Moș Crăciun desenat pe ea, relatează ziarul La Nazione.

Conaționalul nostru a blocat-o pe tânăra infractoare care încerca să fure portofelul soției sale și a sunat imediat la 113, cerând intervenția polițiștilor. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au reținut-o pe tânăra bulgară de 18 ani și ulterior au descoperit că aceasta mai era însoțită de două femei, de origine bulgară și ele.

Cuplul român nu au fost singurele ținte ale celor trei infractoare bulgare, în acea seară, mai scrie sursa citată. Polițiștii au mai descoperit alți doi bărbați, amândoi de cetățenie italiană, cărora cele trei femei le-au furat portofelele.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol