Italia: ucisă în fața fetiței sale de 11 luni, femeia română din Cerda a fost strangulată

În primele ore ale acestei dimineți, carabinierii unității operative din Termini Imerese și ai unității din Cerda au efectuat arestarea și punerea sub acuzare conform unei decizii eliberate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Termini Imerese, a doi tineri români, Florin Buzilă, în vârstă de 19 ani, și Paul Todirașcu, de 18 ani, responsabili pentru uciderea prin strangulare a româncei Alina Elena Biță.

Investigațiile au permis obținerea de elemente indicative grave împotriva celor doi tineri români, veri ai soțului victimei, care au acționat ca urmare a unei încercări nereușite de a fura din casa femeii. Aceștia, au făcut o vizită la domiciliul Alinei Elena Niță cu scopul de a fura o mică sumă de bani. O încercare nereușită pentru care femeia română a plătit cu viața, relatează palermo.blogsicilia.it.

Alina Elena Niță era în casă doar cu fetița sa de 11 luni

Era ziua de 9 octombrie când o femeie română în vârstă de 28 de ani a fost găsită moartă în casa în care locuia cu soțul și fetița de 11 luni, din via Sciolino, localitatea Cerda, din provincia Palermo.

Femeia era Alina Elena Biță, iar trupul neînsuflețit fusese găsit de către soțul său în jurul orelor 12.00 a acelei zile. Echipele medicale sosite la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul conaționalei noastre.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dar dacă la primele constatări părea că un anevrism cerebral a condus la moartea tinerei mame de la Cerda, că aceasta s-a simțit rău și a murit singură în casă, analize mai amănunțite asupra corpului au dus imediat la presupunerea că Alina a fost ucisă.

În urma analizelor au fost descoperite de către medicul legist semne stranii în jurul gâtului

Aceste vânătăi de pe gâtul femeii i-au făcut pe carabinierii de la compania din Termini Imerese care conduc investigațiile, să presupună că Alina Elena Biță a fost strangulată.

În dimineața zilei de 9 octombrie, vecinii au fost alertați de plânsul continuu al fetiței de 11 luni și au bătut la ușa conaționalei noastre. Neprimind niciun răspuns l-au sunat pe soțul femeii, care lucra pe câmpurile de lângă Cerda, și au chemat carabinierii. Bărbatul ar fi fost primul care a ajuns acasă, a deschis ușa și jos în dormitor a descoperit trupul Alinei care zăcea moartă, cu fața la pământ. Alături de femeie, fetița plângea din interiorul pătuțului ei și cel mai probabil a asistat la agresiunea care a avut loc împotriva mamei sale.