Italia: Un ucrainean vede iubita sa cu un român și-i crapă capul bărbatului. Românul se zbate între viață și moarte pe patul de spital

Agenții comisariatului Torre Annunziata, din provincia Napoli, au arestat în noaptea zilei de sâmbătă, 15 septembrie, 2017, un bărbat ucrainean în vârstă de 42 de ani cu acuzația de tentativă de omor,  după ce acesta din urmă a încercat să omoare un cetățean român pe care l-a văzut cu iubita sa pe stradă.

Agresiunea a avut loc în dimineața zilei de joi, 14 septembrie, când poliția a fost alertată de niște trecători care spuneau că în via Gasometro din localitate se află o persoană întinsă pe stradă, cu mai multe răni la cap, scrie Il Mattino.

Agenții au chemat imediat numărul 118 și, în scurt timp, a sosit o ambulanță care a transportat bărbatul rănit la spital. După ce au obținut mai multe informații de la martori, agenții de poliție au reușit să identifice și să aresteze, a doua zi, un cetățean ucrainean în vârstă de 42 de ani,care se afla în preajma unui stabiliment balnear, responsabil de tentativa de omor asupra conaționalului nostru.

Potrivit agenților de poliție, motivul atacului ar fi gelozia, bărbatul român aflându-se în compania iubitei ucraineanului. Într-un acces de furie, ucraineanul se pare că luat o țeavă de fier și l-a lovit pe conaționalul nostru, provocându-i o fractură foarte gravă în zona craniului.

Bărbatul român a fost supus imediat unei operații după ce a fost transportat iar în acest moment medicii se mențin încă rezervați asupra șanselor sale de supraviețuire. Cetățeanul ucrainean, care are deja mai multe antecedente penale, se află acum în arest, în penitenciarul din Poggioreale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI