Italia: Un bărbat a încercat să răpească un copil din curtea casei. L-a prins de braț și l-a târât în stradă

Sâmbătă dimineața, 22 aprilie, a avut loc în Fiumicino, localitate de lângă Roma, o tentativă de răpire a unui băiețel de 9 ani, informează Il Messaggero.

S-a întâmplat în jurul orei 10:00.

Copilul se juca în curtea casei sale, când un bărbat a intrat, l-a prins de braț și l-a tras în stradă. Din fericire, băiatul a reușit să scape din mâinile răpitorului, iar bărbatul este acum căutat de polițiști.

Copilul a fugit în casă și a  povestit mamei sale cum un bărbat de aproximativ 50 de ani l-a prins de braț și l-a tras spre mașina lui.

Mama a sunat imediat la poliție, dar individul deja dispăruse.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția din Fiumicino a deschis o anchetă în cazul tentativei de răpire, iar copilul a fost deja audiat de către investigatori.

Băiețelul a relatat cum bărbatul l-a forțat să traverseze strada și a încercat să-l bage în mașină. Cu toate acestea, a reușit să se elibereze și a fugit în casă, unde i-a povestit totul mamei sale.

Polițiștii analizează în prezent declarația băiețelului, imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și încearcă să afle dacă bărbatul în cauză este o persoană cunoscută sau nu de părinții copilului.

@rotalianul