Italia: Un bărbat a intrat într-o biserică, a strigat „Sunt posedat de demoni!”, apoi a murit

O tragedie neobișnuită a avut loc vineri, 23 iunie, în Biserica San Remigio din Torino, unde un bărbat în vârstă de 50 de ani, sub influența substanțelor interzise, a intrat în biserică, s-a dezbrăcat, a început să se roage și a strigat că este posedat de demoni, după care a suferit un stop cardiac și a decedat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:30, în biserica din cartierul Mirafiori Nord, informează La Stampa.

Potrivit informaților transmise de poliție, bărbatul s-a dezbrăcat complet în stradă, a forțat ușa de la intrarea în biserică, s-a așezat pe un scaun și a început să se roage.

La acel moment, în biserică nu erau prezenți alți enoriași. Cu toate acestea, preotul, don Beppe Nota, a sosit puțin mai târziu. Vederea preotului a declanșat un episod violent din partea bărbatului, care a început să strige: „Sunt posedat de demoni!”

Bărbatul a urcat apoi pe altar și a amenințat preotul cu un suport de lumânări. Acesta din urmă a sunat la numărul de urgență 112.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția a ajuns la fața locului în câteva minute și l-a reținut pe bărbat, care între timp a leșinat. A fost transportat de urgență la spitalul Molinette, unde, din păcate, a decedat la puțin timp după sosire.

Medicii au declarat că acesta a făcut un atac de cord cauzat probabil de consumul de substanțe interzise.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul locuia într-un apartament situat nu departe de Biserica San Remigio și nu avea mult de când ieșise din închisoare.

La percheziționarea locuinței, polițiștii au descoperit materiale care indicau dependența bărbatului de substanțe ilegale.

Investigatorii continuă cercetările în acest caz.