Italia: Un pasager dintr-un avion a urinat într-o sticlă sub privirile femeii de lângă el

Un avion care se pregătea să decoleze de pe aeroportul Milano Malpensa spre Lamezia Terme, marți, 18 iulie, a avut o întârziere de două ore din cauza unui incident neobișnuit produs la bord.

Avionul nu decolase încă de pe Aeroportul Malpensa din Milano când un pasager a decis să urineze într-o sticlă de bere în timp ce stătea confortabil pe scaunul său, informează Fanpage.

Acest comportament neobișnuit a fost observat de o femeie care ocupa locul de lângă pasagerul respectiv.

Femeia urcase în avion și când a ajuns la scaunul care îi era destinat a observat cu stupoare că bărbatul alături de care urma să călătorească urina într-o sticlă de bere.

Personalul de bord a observat imediat că femeia părea deosebit de reticentă să se așeze pe scaunul care i-a fost atribuit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când a înțeles ce se întâmplă, personalul de bord l-a anunțat pe comandantul avionului.

În urma acestui eveniment neplăcut, comandantul a considerat de cuviință să avertizeze poliția despre comportamentul bărbatului, care nici măcar nu a încercat să se justifice în vreun fel.

Agenții Poliției Aeriene de Frontieră au urcat în avion, l-au identificat pe bărbat și l-au denunțat pentru fapte obscene într-un loc public.

Apoi au vrut să verifice bagajele de mână ale celorlalți pasageri.

Din cauza incidentului și a verificărilor ulterioare, zborul a decolat cu două ore de întârziere, decolând la ora 13:00, în loc de 11:00.

Distribuie acest articol