Italia: Un român a încercat să-și înjunghie fosta parteneră în plină stradă. Femeia a fost salvată de martori

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, de naționalitate română și cu diferite antecedente penale, a încercat să-și înjunghie fosta parteneră în plină stradă, în orașul italian Sorana, provincia Grosseto din Toscana.

Din fericire, relatează ziarul La Nazione, o tragedie îngrozitoare a fost evitată datorită intervenției rapide a localnicilor care au auzit strigătele disperate ale femeii și au acționat în apărarea acesteia. Agresorul s-a văzut nevoit astfel să fugă de la locul faptei.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:30 din seara zilei miercuri, în cătunul Sovana din localitatea menționată mai sus.

Un localnic, care nu a fost martor direct la scena violentă, dar a fost profund afectat de ceea ce s-a întâmplat, a descris evenimentul:

„Eram la masă când, la un moment dat, am auzit ambulanța sosind. Puțin mai târziu, mai mulți oameni s-au adunat în centrul orașului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La început nu am înțeles ce se întâmplase, dar apoi am aflat totul. Din fericire, unii dintre noi și-au dat seama de ce se petrece și au avut prezența de spirit să intervină, evitând astfel ce era mai rău.”

Agresiunea a avut loc în stradă, la doar câțiva pași de o pizzerie. Proprietarul localului și chelnerii au fost printre primii care au intervenit, alarmați de strigătele înfiorătoare ale femeii.

Rolul lor a fost esențial în acest incident, fiind cei care inițial au reușit să îndepărteze bărbatul, apoi au oferit primul ajutor femeii în așteptarea altor persoane și a echipei de salvare.

Femeia, care avea mai multe răni și era în stare de șoc, a fost ulterior transportată la spital, având numeroase contuzii și un traumatism cranian.

Între timp, agresorul a fugit de la locul faptei și a părăsit orașul. Carabinierii din Pitigliano au demarat operațiunile de căutare, care s-au extins în zonele rurale și au durat mare parte a nopții.

În cele din urmă, fugarul român a fost găsit într-o casă de țară abandonată. El a fost arestat și transferat la închisoare.

Bărbatul era deja cunoscut de forțele de ordine pentru incidente similare petrecute în trecut.

Incidentul a zguduit întreaga comunitate a orașului italian, care acum se solidarizează cu femeia victimă a acestui act de violență.

telefono-rosa

Distribuie acest articol