Italia: vede fosta iubită și o ia razna, bărbat român intră cu mașina pe terasa unui local

Un bărbat român a fost arestat marți, 13 august 2019, în localitatea Torri di Quartesolo, provincia Vicența, după ce a dat buzna cu mașina pe terasa unui local și a provocat apoi mai multe pagube și în interiorul acestuia.

Motivul pentru care Vasile Nistor, în vârstă de 47 de ani și rezident în Vicența, a luat-o razna, a fost pur și simplu vederea fostei sale iubite, o femeie care lucrează în restaurantul The Big din localitatea menționată mai sus. La vederea femeii, Nistor a început să arunce prin restaurant cu sticle, pahare și să o amenințe cu un cuțit pe fosta iubită. La un moment dat, bărbatul a ieșit din local, s-a suit la volanul mașinii sale și a intrat cu viteză pe terasa restaurantului, distrugând mai multe mese și scaune.

A lăsat apoi mașina pe terasă și a intrat iar în local, unde a distrus alte mese și scaune, până au sosit carabinierii la fața locului și l-au arestat. Nici atunci însă românul nu s-a calmat și după ce a fost urcat în mașina carabinierilor, bărbatul român distrus și geamul autovehiculului după ce a început să-l lovească puternic cu picioarele .

Vasile Nistor a fost închis așadar în penitenciarul din Vicența și este în așteptarea procesului în tribunal, fiind acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și vătămare corporală, daune materiale și rezistență în fața unui organ public.